Εταιρεία

Σχετικά με Εμάς

Η Κοκολάκης Α.Ε. έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρεία μας έχει ως βασικό αντικείμενό την εμπορία, διακίνηση, αντιπροσώπευση, εισαγωγή καφέ, τσαγιού, παγωτού, σοκολάτας και συναφών προϊόντων F&B υψηλής ποιότητας.

Eίμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε και αντιπροσωπεύουμε διακεκριμένες εταιρίες σε παγκόσμιο, αλλά και εγχώριο επίπεδο.

Το όραμα μας για προσφορά στην αγορά προϊόντων υψηλού ποιοτικού επιπέδου, μας οδήγησε στη συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο τους, όπως την Bristot, Vescovi, Kudu, Kayak, Teapigs, Sweetbird και Veneta Granulati.

Ιστορία

Η εταιρεία Κοκολάκης Α.Ε. ιδρύθηκε από το Μάνο Κοκολάκη, έναν ενεργό επιχειρηματίας από το 1992 έως και σήμερα. Η επιτυχημένη παρουσία μας εστιάζεται στον τομέα του Εμπορίου και, συγκεκριμένα, στις Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές καφέ, τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Κρήτης, έχοντας ως κύρια φιλοσοφία την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων ιδεών.

Το 2008 ίδρυσε την εταιρεία Ho.Re.Ca. FoodPlus A.E., στην οποία είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι και σήμερα, με βασικό αντικείμενο την Εισαγωγή & Εμπορία.

Η εταιρεία Κοκολάκης Α.Ε. ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό τη διάδοση στην αγορά μιας ευρείας γκάμας προϊοντων κορυφαίων οίκων του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού όπως οι Bristot, Vescovi, Kudu, Kayak, Teapigs, Sweetbird και Veneta Granulati.

Όραμα

Η Κοκολάκης Α.Ε. μοιράζεται το όραμα και τη φιλοσοφία για την αναγκαιότητα της ποιότητας στα προϊόντα που προσφέρει στους πελάτες της.

Αυτό προσπαθούμε να το εξασφαλίσουμε με την αδιάκοπη παρουσία μας δίπλα στους συνεργάτες μας, στηρίζοντας τους εκπαιδευτικά, συμβουλευτικά, τεχνικά και οργανωτικά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τα παραπάνω αποτελούν για την εταιρεία μας ένα σύστημα αξιών. Η προσήλωση και η επιμονή μας στις αξίες αυτές, καθιστούν την εταιρεία μας πρωτοποριακή.