Γνωρίστε δύο νέα μοναδικά Kudu Coffees

Δύο νέες γεύσεις καφέ ήρθαν να ταράξουν τις αισθήσεις σας! Αν ρωτήσεις κάποιον που αγαπάει τον καφέ «τι είναι ο καφές» η απάντηση θα είναι πολύ περισσότερο από μια πρόταση. Για τον άνθρωπο που αγαπάει τον καφέ, ο καφές είναι κάτι περισσότερο από μια καθημερινή ρουτίνα.

Είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία. Από τη στιγμή που θα ανοίξει το κουτί και θα ρίξει τον καφέ του στο χαρτί που είναι απαλά τοποθετημένο πάνω στο chemex ή από τη στιγμή που θα ανακατέψει τη ζάχαρη μέχρι να πιει την πρώτη γουλιά καφέ.

Αυτός που ξέρει να πίνει τον καλό καφέ, ξέρει να ξεχωρίζει όχι μόνο την προέλευση του αλλά και την ποιότητα του. Η πιο ωραία μέρα της εβδομάδας είναι όταν πηγαίνει στο γειτονικό καφέ για να γευτεί νέες γεύσεις και να ανταλλάξει απόψεις με τους ειδικούς του είδους.

Για αυτούς που αγαπούν τον καφέ αλλά και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν νέες γεύσεις, εμείς προτείνουμε Rwanda Kamegeri & Burundi Shembati.

Ο καφές Rwanda Kamegeri έχει ένα γλυκό, έντονο και καθαρό άρωμα. Ενώ η γεύση του είναι μαρμελάδα πορτοκαλιού, χυμός πορτοκαλιού σιρόπι, κεράσι και νότες λουλουδιών.

Ο καφές Burundi Shembati έχει μια τροπική φρουτώδη γεύση λευκού σταφυλιού, ανανά, κερασιών, κόκκινων φρούτων, έντονου γλυκού καπνού.

Δοκίμασε και εσύ τις νέες μας γεύσεις και αφέσου στο γευστικό ταξίδι της Kudu!